Welkom op de website van de Nederlandse Cairn Terrier Club!

Met trots presenteren we u hierbij onze nieuwe site. Deze is helemaal nieuw opgebouwd, en zal veel meer mogelijk maken dan kon met de oude site. Wilt u reageren? Stuur uw ideeën/suggesties/meningen e.d. op/over onze website naar webmaster@nctc.nl. Uw feedback ontvangen we graag!

Bent u geïnteresseerde in een Cairn pup dan kunt u via deze link de adresgegevens van fokkers vinden. Bovendien is er de mogelijkheid om een actuele puppylijst aan te vragen. Onze evenementenkalender (zie rechterkant) is goed gevuld. Ook als u geen Cairn heeft of (nog) geen lid bent, bent u van harte welkom bij onze evenementen.

 

Oproep Kampioenenboek 2016-2017:

De Nederlandse Cairn Terrier Club maakt ook over de jaren 2016-2017 een kampioenenboek. Inmiddels zijn door Annemieke Borggreve de richtlijnen voor plaatsing in het kampioenenboek en het aanmeldingsformulier per email verstuurd aan de exposanten voor zover haar bekend. Voor plaatsing in het kampioenenboek komen honden in aanmerking die in 2016/2017 een (of meer) CAC(IB)’s, reserve CAC(IB)’s, jeugdCAC’s en veteranenCAC’s (en reserves in Duitsland) hebben behaald.
Ook honden die in 2016/2017 een landelijk diploma hebben behaald of een 1ste of 2de prijs op landelijke wedstrijden als agility, doggydancing enz. komen voor plaatsing in aanmerking.

Als u geen mail ontvangen heeft kunt u de informatie aanvragen bij Annemieke via nctckampioenenboek@gmail.com.

De sluitingsdatum is 15 maart 2018.

Klik op de link voor onze evenementenkrant.   NCTC Krant 2017 (729 downloads)
[rev_slider homepage]