Cairndag en kampeerweekend

22, 23 en 24 juni 2018

 

De organisatie van het Cairnweekend 2018 is gestart. Dit weekend zal plaatsvinden op camping De Besthmenerberg in Ommen, net als vorig jaar. Een prachtige locatie met genoeg ruimte voor alle evenementen.
Er kan door de liefhebber gekampeerd worden en er zijn vakantiehuisjes op de camping te huur.
Het programma staat nog niet vast maar in elk geval zal op zaterdag 23 juni de jongehonden- en veteranendag georganiseerd worden (keurmeester: Claudia Crezee) en zal er een aankeuring plaatsvinden door de keurmeesters Yvonne v.d. Bogert en Claudia Crezee (conform het Verenigings Fok Reglement). ’s Avonds staat er een gemeenschappelijke barbeque op het programma.
De zondag (24 juni) is gereserveerd voor de spectaculaire, gezellige Cairndag, waar zoals altijd weer diverse activiteiten voor en met de Cairns zullen worden georganiseerd. Nadere informatie daarover volgt binnenkort.

Kamperen: er is volop de gelegenheid om te kamperen tijdens het Cairnweekend. De kosten hiervoor bedragen €20,00 per kampeerplek per dag, ongeacht aantal personen en aantal honden. Aanmelden daarvoor moet via de NCTC plaatsvinden, alleen dan krijgt u de korting! Hiervoor is een formulier beschikbaar. Dus niet reserveren via de camping.
Wilt u liever een huisje reserveren, dat kan! De vereniging heeft een optie op 4 en 6 persoonshuisjes genomen, die met korting door leden gehuurd kunnen worden (resp. €322,50 en €372,50). Hiervoor moet u contact opnemen met de camping en bij het reserveren aangeven dat u reserveert via de NCTC. Het telefoonnummer van de camping daarvoor is 0529-451362.

Op zaterdagavond organiseren we voor de kampeerders en overige liefhebbers een gezellige barbecue met vlees, salades, verschillende soorten stokbrood, diverse sausjes e.d. Dit keer is gekozen voor een centraal geregelde bbq. U kunt zich hiervoor opgeven bij Marijke de Vries via marijke@splinterhill.nl. Kosten zijn €14,50 p.p., kinderen t/m 13 jaar betalen €8,50 p.p., vegetarische bbq €16,25 p.p. en glutenvrije bbq kost €15,50 p.p. Hierbij is alles inbegrepen: gasbbq’s, borden, bestek, servetjes. Drankjes moeten zelf verzorgd worden. De kosten voor de barbecue kunnen worden overgemaakt op rekening NL 65 ABNA 0498791432 t.n.v. Y.M.M. Veenis en/of M. de Vries.

https://www.besthmenerberg.nl/