Online veiling voor shunt onderzoek: al voor meer dan € 1.700 verkocht !!!

Om een bijdrage te kunnen leveren aan het financieren van het shuntonderzoek van Frank van Steenbeek (Universiteit Utrecht) is het idee geopperd om items online te veilen. Natuurlijk items die te maken hebben met honden of specifieker… met het ras wat ons zo na aan het hart ligt: de Cairn!

Dit kan van alles zijn, spullen met een afbeelding van een Cairn, benodigdheden voor je hond etc. Nieuw of 2ehands maakt niet uit, als het maar heel en schoon is. Andere spullen in overleg met de coördinatoren.

Marijke de Vries en Femke Verbeek hebben het op zich genomen om dit te coördineren.

Het plan is als volgt:

Vanaf maandag 6 november wordt er elke 2 dagen een item geplaatst waar op geboden kan worden. Elk item wordt met foto geplaatst o.v.v. sluitingsdatum/tijd van bieden. Mogelijk dat er voor bepaalde (meer waardevolle) items een minimum bedrag bepaald wordt (in overleg met de aanbieder). Natuurlijk vermelden we ook door wie het item aangeboden wordt.

Na het afloop van de biedtermijn nemen ze contact op met de hoogste bieder zodat er een afspraak gemaakt kan worden over het ophalen van je item. Ook ontvangt de hoogste bieder dan de gegevens i.v.m. betalen.

Hoe meer items ze om te veilen hebben, hoe hoger de opbrengst! Op 28 november stond de teller van verkochte items al op €1.700, met nog meer dan de helft van de beschikbaar gestelde spullen nog te veilen !

Wil je ook een item inbrengen? Stuur dan een foto met omschrijving naar info@splinterhill.nl of femke_h@hotmail.com, Marijke en Femke verzamelen alles en zorgen dat het goed op Facebook geplaatst wordt.

Alle items die geveild worden, worden geplaatst op https://www.facebook.com/groups/NCTC.60years/ , hier kan je ze bekijken en bieden!

Verkoop

Naast de veiling worden er ook een aantal items verkocht op de KCM, o.a. kunstkaarten van Bianca van Hooijdonk, Cairn kerstkaarten van Natasja Vogelaar en wellicht zijn er nog meer ideeën. Hierover volgt binnenkort meer nieuws.

Taarten op de KCM

Een andere manier om geld in te zamelen is de verkoop van taart. Een aantal mensen heeft een taart, of iets anders lekkers, gebakken en meegenomen naar de KCM op 26 november j.l. Op de KCM hebben de tussen het showen door hiervan genoten en gelijk ook gul gedoneerd.

 

We rekenen op jullie enthousiasme en bijdrage aan het shuntonderzoek!