Online veiling voor shunt onderzoek

Online veiling voor shunt onderzoek

Om een bijdrage te kunnen leveren aan het financieren van het shuntonderzoek van Frank van Steenbeek (Universiteit Utrecht) is het idee geopperd om items online te veilen. Natuurlijk items die te maken hebben met honden of specifieker… met het ras wat ons zo na aan het hart ligt: de Cairn!

Dit kan van alles zijn, spullen met een afbeelding van een Cairn, benodigdheden voor je hond etc. Nieuw of 2ehands maakt niet uit, als het maar heel en schoon is. Andere spullen in overleg met Marijke of mij.

Marijke de Vries en ik hebben het op ons genomen om dit te coördineren.

Het plan is als volgt:

Vanaf a.s. maandag 6 november wordt er elke 2 dagen een item geplaatst waar op geboden kan worden. Elk item wordt met foto geplaatst o.v.v. sluitingsdatum/tijd van bieden. Mogelijk dat er voor bepaalde (meer waardevolle) items een minimum bedrag bepaald wordt (in overleg met de aanbieder). Natuurlijk vermelden we ook door wie het item aangeboden wordt.

Na het afloop van de biedtermijn nemen we contact op met de hoogste bieder zodat er een afspraak gemaakt kan worden over het ophalen van je item. Ook ontvangt de hoogste bieder dan de gegevens i.v.m. betalen.

Hoe meer items we om te veilen hebben, hoe hoger de opbrengst!

Wil je ook een item inbrengen? Stuur dan een foto met omschrijving naar info@splinterhill.nl of femke_h@hotmail.com, Marijke en ik verzamelen alles en zorgen dat het goed op Facebook geplaatst wordt.

Alle items die geveild worden, worden geplaatst op https://www.facebook.com/groups/NCTC.60years/ , hier kan je ze bekijken en bieden!

Verkoop

Naast de veiling worden er ook een aantal items verkocht op de KCM, o.a. kunstkaarten van Bianca van Hooijdonk, Cairn kerstkaarten van Natasja Vogelaar en wellicht zijn er nog meer ideeën. Hierover volgt binnenkort meer nieuws.

Taarten op de KCM

Een andere manier om geld in te zamelen is de verkoop van taart. Een aantal mensen hebben al aangeboden een taart te bakken. Wil je hier ook aan meewerken? Neem dan even contact met ons op.

Omdat verkopen aan allerlei regels gebonden is, pakken we het anders aan.
Je krijgt een punt taart en in ruil hiervoor doe je een donatie in de grote spaarpot!

Zorg dus allemaal dat je contant geld bij je hebt en ga vooral veel taart proeven op de KCM tussen het showen door!

Marijke de Vries en ik coördineren ook deze actie samen. Met vragen kunnen jullie bij ons terecht (via Facebook of bovenstaande mailadressen).

We rekenen op jullie enthousiasme en bijdrage aan het shuntonderzoek!