Trim Workshop  25 maart 2018

Locatie: nnb

Tijd:  De trimworkshop begint om 13:30 uur. De zaal zal open zijn vanaf 13:00 uur.

Kosten: Lid € 17,50. Niet lid € 22,50. Boekje Rasstandaard en Trimschema € 3,75 incl. verzendkosten.

 

Op deze zondag kunnen de deelnemers de eerste kneepjes van het trimmen leren. De hond wordt dus getrimd door de eigenaar zelf. De trimsters die aanwezig zijn leggen uit hoe een hond getrimd moet worden en daarna mag u zelf aan de slag. Terwijl u bezig bent komen de trimsters bij u langs om u te helpen of om nog meer advies te geven. Deze workshop is ook voor mensen die al kunnen trimmen, maar het nog moeilijk vinden om de pootjes goed te trimmen of een ander deel van de Cairn. Deze trimdag is 4 weken voor de Clubmatch. Als er hondjes zijn die mee gaan doen op de Clubmatch, dan doen we aan het eind van de trimdag ook nog even een uitleg geven wat er van de hond en het baasje verwacht wordt als je voor een keurmeester staat.

 

 

Wanneer u het boekje “Rasstandaard en Trimschema” bestelt, krijgt u die ruimschoots voor de trimdag per post opgestuurd (nadat de betaling ontvangen is). In deze brochure wordt u aan de hand van tekst, foto’s en tekeningen duidelijk gemaakt hoe de Cairn geplukt moet worden, zodat u zich thuis al een beetje kunt voorbereiden op wat we op de trimdag gaan doen.

 

Inschrijven kan  via het inschrijfformulier in het Cairn Nieuws of straks via een online inschrijfformulier. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Yvonne de Wit (0165-631005 of commissaris2@nctc.nl) of met Gea Lugtigheid (0345-535447).