Cairnweekend 21, 22 en 23 Juni 2019

 

Locatie: Camping Besthmenerberg, Besthemerberg 1, 7731 PB in Ommen, Telf.nr.: 0529-451362

Aanvang: Vrijdag 21 Juni t/m Zondag 23 Juni

 

De organisatie van het Cairnweekend 2019 is gestart. Dit weekend zal plaatsvinden op camping De Besthmenerberg in Ommen, net als vorig jaar. Een prachtige locatie met genoeg ruimte voor alle evenementen. Er kan door de liefhebber gekampeerd worden en er zijn vakantiehuisjes op de camping te huur.

Programma
Het programma staat nog niet helemaal vast maar in elk geval zal op zaterdag 22 Juni de Jonge Honden en Veteranen dag georganiseerd worden (keurmeester: Mieke Jansen) en zal ook  de aankeuring plaatsvinden door de keurmeesters Mieke Jansen en Gerda van Stuivenberg (conform het Verenigings Fok Reglement).’ s Avonds staat er een gemeenschappelijke barbecue op het programma en later op de avond houden we voor de eerste keer een Cairnbingo! Zondag 23 Juni is gereserveerd voor de spectaculaire en gezellige Cairndag, waar zoals altijd weer diverse activiteiten voor en met de Cairns zullen worden georganiseerd. Nadere informatie vindt op de zondag pagina.

 

Kamperen

De inschrijving voor het kamperen is gesloten, we hebben het maximum aantal bereikt.

Er is volop de gelegenheid om te kamperen tijdens het Cairnweekend. De kosten hiervoor bedragen €45,00 per kampeerplek voor 2 nachten (21 Juni t/m 23 Juni), ongeacht het aantal personen en aantal honden. Aanmelden daarvoor moet via de NCTC plaatsvinden, alleen dan krijgt u de korting!  Wanneer u eerder wil arriveren of langer wilt verblijven op de Camping, dan dient u dit zelf met de receptie van de camping te regelen, geef hierbij aan dat u NCTC deelnemer bent.

Wilt u liever een huisje reserveren, dat kan! De vereniging heeft een optie op 4 en 6 persoonshuisjes genomen, die met korting door leden gehuurd kunnen worden. Hiervoor moet u zelf contact opnemen met de camping en bij het reserveren aangeven dat u reserveert via de NCTC. Het telefoonnummer van de camping daarvoor is 0529-451362.

Barbecue

Op zaterdagavond 22 Juni, na afloop van de Jonge Honden en Veteranen dag en de aankeuring, organiseren we voor de kampeerders en overige liefhebbers een gezellige barbecue met vlees, salades, tomaten, komkommer, verschillende soorten stokbrood, diverse sausjes e.d. Ook dit jaar is gekozen voor een centraal geregelde barbecue. U kunt zich hiervoor opgeven bij Marijke de Vries via marijke@splinterhill.nl.

De kosten hiervoor zijn:

  • Normale BBQ: € 22,50 p.p.
  • Kinderen t/m 13 jaar: € 13,50 p.p.
  • Vegetarische BBQ: € 23,50 p.p.
  • Glutenvrije BBQ: € 23,50 p.p.

Hierbij is alles inbegrepen: Gasbbq’s, borden, bestek, servetjes. Anders dan vorig jaar is dat de barbecue nu inclusief twee drankjes naar keuze is en na afloop een koud toetje van de ijscoman. Aanvang van de NCTC Barbecue zal rond 18.30 uur zijn. De kosten voor de barbecue kunnen worden overgemaakt op rekening NL 65 ABNA 0498791432 t.n.v. Y.M.M. Veenis en/of M. de Vries. Uiterlijk opgeven voor 15 Juni. Opgeven op de dag zelf is helaas niet mogelijk! Eventuele wijzigingen in aantallen (erbij of kosteloos annuleren) zijn mogelijk t/m 18 juni.

Cairnbingo

Op zaterdagavond 22 Juni organiseren we na de BBQ voor de kampeerders en overige liefhebbers een Cairnbingo. Zoals al aangegeven in het woord, het is een bingo spel. Hier kun je bingo kaarten voor kopen, 2 stuks voor € 5,-. Om het natuurlijk gezelliger te maken, mogen de Cairns allemaal meekomen naar de tent. We hopen op veel aanmeldingen en maken er een gezellige avond van!

 

Aanmelden Cairnweekend

U kunt zich aanmelden voor het Cairnweekend via het online inschrijfformulier of via het inschrijfformulier dat in het Cairnnieuws van April staat. Ook kunt u een inschrijfformulier toegestuurd krijgen, deze kunt u opvragen bij secretaris@nctc.nl.

 

Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.