Trimworkshop  Zondag 31 Maart 2019

Locatie:     

Jacobus Hoeve

Tolnegenweg 53

3776 PV  Stroe

Tijd:               De Trimworkshop begint om 8.30 uur en de zaal is open om 8.00 uur

Kosten Lid:   € 17,50

     Niet-lid:     € 22,50

Boekje Rasstandaard en Trimschema (incl. verzendkosten): € 3,75

 

Op Zondag 31 Maart 2019 organiseren we weer een trimworkshop, dit keer bij de Jacobus Hoeve in Stroe. De trimworkshop begint om 8.30 uur en zal tot ongeveer 12.30 uur duren. De zaal is open vanaf 8.00 uur. De trimworkshop wordt dit jaar op dezelfde dag gehouden als onze Clubmatch. Dus voor de mensen die het leuk vinden, je kunt na de tijd nog mee doen aan de Clubmatch of even rondkijken!!

 

De trimworkshops zijn bedoeld om u (onder vakkundige begeleiding) zelf te leren uw Cairn te plukken. Alle eventuele benodigde attributen, zoals een schaar, trimduimpjes, kam e.d. kunt u op deze dag aanschaffen via  Els Schimmel. Mocht er ook weer belangstelling zijn voor een korte ringtraining, dan zal deze aan het eind van deze trimdag gegeven worden door één van de aanwezigen. Met het oog op de komende Clubmatch, een goede gelegenheid om een keer te oefenen en te kijken wat u kunt verwachten.

 

U kunt zich opgeven via de mail: commissaris2@nctc.nl of via het online inschrijfformulier onderaan deze pagina. Zou u een papieren inschrijfformulier willen ontvangen, omdat u deze niet online kunt invullen, dan kunt u deze opvragen via commissaris2@nctc.nl. Ook niet leden van de NCTC zijn van harte welkom, het inschrijfgeld voor leden (€ 17,50) is iets lager dan voor niet-leden (€ 22,50).

Als u de brochure “rasstandaard en trimschema “ bestelt, krijgt u die ruimschoots voor de trimdag per post toegestuurd (nadat uw betaling ontvangen is). In deze brochure wordt u aan de hand van tekst, foto’s en tekeningen duidelijk gemaakt hoe de Cairn geplukt moet worden, zodat u zich thuis al een beetje kunt voorbereiden op wat we op de trimdagen gaan doen.

De inschrijving sluit op 22 Maart 2019 of eerder als het maximum aantal deelnemers bereikt is. U kunt het inschrijfformulier opsturen naar:

Saskia Tuinte
Bekkampstraat 6
7496 AJ Hengevelde
Tel: 06-81943000
Of via e-mail naar: commissaris2@nctc.nl
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Saskia Tuinte (06-81943000).

We hopen veel Cairns met hun baasjes in Stroe te mogen begroeten!

Saskia Tuinte

Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.