Cairnweekend 24, 25 en 26 Juni 2022

 

Locatie:       Camping Ommerland (voorheen Besthmenerberg); Besthemerberg 1; 7731 PB in Ommen; Telf.nr.: 0529-451362

Aanvang:             Vrijdag 24 Juni t/m Zondag 26 Juni

De organisatie van het Cairnweekend 2022 is gestart. Dit weekend zal plaatsvinden op camping Ommerland in Ommen, net als voorgaande jaren. Een prachtige locatie met genoeg ruimte voor alle evenementen. Er kan door de liefhebber gekampeerd worden en er zijn vakantiehuisjes op de camping te huur.

CairnweekendProgramma
Het programma staat nog niet helemaal vast maar in elk geval zal op zaterdag 25 Juni de Clubmatch georganiseerd worden en zal ‘s middags  de aankeuring plaatsvinden (conform het Verenigings Fok Reglement).’s Avonds staat er een gemeenschappelijke barbecue op het programma en later op de avond houden we een Cairnbingo!

Zondag 26 Juni is gereserveerd voor de spectaculaire en gezellige Cairndag, waar zoals altijd weer diverse activiteiten voor en met de Cairns zullen worden georganiseerd. Nadere informatie over de indeling van de dag volgt.

  Kamperen CairnweekendKamperen

Er is volop de gelegenheid om te kamperen tijdens het Cairnweekend. De kosten hiervoor bedragen € 67,50 per kampeerplek voor 2 nachten (24 Juni t/m 26 Juni), voor 2 personen en maximaal 4 honden. Zou je een extra persoon mee willen nemen, dan dien je € 5,50 per persoon per nacht extra bij te betalen. Je kunt tot maximaal 4 personen per kampeerplek reserveren. Aanmelden daarvoor moet via de NCTC plaatsvinden, hiervoor is een online inschrijfformulier beschikbaar op de website www.nctc.nl. Wanneer u eerder wil arriveren of langer wilt verblijven op de Camping, dan dient u dit zelf met de receptie van de camping te regelen, geef hierbij aan dat u NCTC deelnemer bent.

Barbecue

Op zaterdagavond 25 Juni, na afloop van Clubmatch en de aankeuring, organiseren we voor de kampeerders en overige liefhebbers een gezellige barbecue met vlees, salades, tomaten, komkommer, verschillende soorten stokbrood, diverse sausjes e.d. Ook dit jaar is gekozen voor een centraal geregelde barbecue. U kunt zich hiervoor opgeven bij Marijke de Vries via marijke@splinterhill.nl.

De kosten hiervoor zijn:

  • Normale BBQ:                          € 22,50 p.p.
  • Kinderen t/m 13 jaar:             € 13,50 p.p.
  • Vegetarische BBQ:                 € 23,50 p.p.

Hierbij is alles inbegrepen: Gasbbq’s, borden, bestek, servetjes. Anders dan vorig jaar is dat de barbecue nu inclusief twee drankjes naar keuze is en na afloop een koud toetje van de ijscoman. Aanvang van de NCTC Barbecue zal rond 17.30 uur zijn. De kosten voor de barbecue kunnen worden overgemaakt op rekening NL52RABO0311777295 t.n.v. Y.M.M. Veenis eo M. de Vries. Uiterlijk opgeven voor vrijdag 10 Juni. Opgeven op de dag zelf is helaas niet mogelijk! Eventuele wijzigingen in aantallen (erbij of kosteloos annuleren) zijn mogelijk t/m 15 juni.

Cairn bingoCairnbingo

Op zaterdagavond 25 Juni organiseren we na de BBQ voor de kampeerders en overige liefhebbers een Cairnbingo. Zoals al aangegeven in het woord, het is een bingo spel. Hier kun je bingo kaarten voor kopen, 2 stuks voor € 5,-. Om het natuurlijk gezelliger te maken, mogen de Cairns allemaal meekomen naar de tent. We hopen op veel aanmeldingen en maken er een gezellige avond van!

Aanmelden Cairnweekend

U kunt zich aanmelden voor het Cairnweekend via het online inschrijfformulier dat op de website www.nctc.nl staat onder het kopje evenementen en dan Cairnweekend.

Wanneer u vragen heeft, kunt u deze mailen naar commissaris2@nctc.nl of bellen met Saskia Tuinte op telefoonnummer 06 81 94 30 00.

Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.