Clubmatch 2022

wordt gehouden op zaterdag 25 Juni 2022

Locatie: Camping Ommerland (voorheen Besthmenerberg)
Besthemerberg 1
7731 PB Ommen
Tijd:      De Clubmatch begint om 10.00 uur
Keurmeester: Mw. C. Crézee – Nigro (NL)

Op Zaterdag 25 Juni 2022 wordt onze jaarlijkse Clubmatch  gehouden. Dit jaar houden we de Clubmatch bij Camping Ommerland in Ommen. De keurmeester is mw. Claudia Crézee – Nigro (NL). Het is altijd een heel leuk en gezellig evenement. Heel veel Cairns en veel mensen die de liefde voor de Cairns delen, dat kan alleen maar gezellig zijn.

Statistieken

Clubmatch NCTC 25 juni 2022    Reu Teef
Jongste Puppyklas 3 3
Puppyklas 1 3
Jeugdklas 1 9
Tussenklas 2 4
Open klas 4 10
Fokkersklas 1 4
Kampioensklas 1 1
Veteranenklas 1 2
Totalen 14 36
Totaal aantal 50

Inschrijven

Inschrijving is inmiddels gesloten.

Bezoekers

Natuurlijk zijn bezoekers ook van harte welkom. Het is erg leuk om naar de mooiste Cairn Terriers te kijken. Toeschouwers mogen hun eigen hond meenemen. Ook bezoekershonden moeten volledige ingeënt zijn en op verzoek moet het entingsboekje getoond kunnen worden. Toegang is gratis.

Stands

Dineke Platjes is er met haar gebruikelijke uitgebreide assortiment cairnspulletjes en Els Schimmel zal ook aanwezig zijn met haar uitgebreide assortiment aan honden-benodigdheden. Het is nog niet bekend of Renske aanwezig zal zijn op de Clubmatch.

Wij hopen u allemaal te mogen begroeten op Zaterdag 25 Juni 2022, als exposant of bezoeker, iedereen is welkom!!

 


Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.