Clubmatch 2023

wordt gehouden op zaterdag 20 mei 2023

Locatie: Apeldoornse Kynologenclub
Polderweg 5
7327 GX in Apeldoorn
Tijd:      De Clubmatch begint om 10.00 uur
Keurmeester: Gerda van Stuivenberg (NL)

Op Zaterdag 20 mei 2023 wordt onze jaarlijkse Clubmatch  gehouden. Dit jaar houden we de Clubmatch bij de Apeldoornse Kynologenclub. De keurmeester is mw. Gerda van Stuivenberg (NL). Het is altijd een heel leuk en gezellig evenement. Heel veel Cairns en veel mensen die de liefde voor de Cairns delen, dat kan alleen maar gezellig zijn.

Statistieken

Clubmatch NCTC 20 mei 2023 Reu Teef
Jongste Puppyklas 0 0
Puppyklas 0 5
Jeugdklas 1 3
Tussenklas 2 4
Open klas 3 6
Fokkersklas 0 4
Kampioensklas 1 1
Veteranenklas 1 2

Inschrijven

Inschrijving is inmiddels gesloten.

Bezoekers

Natuurlijk zijn bezoekers ook van harte welkom. Het is erg leuk om naar de mooiste Cairn Terriers te kijken. Toeschouwers mogen hun eigen hond meenemen. Ook bezoekershonden moeten volledige ingeënt zijn en op verzoek moet het entingsboekje getoond kunnen worden. Toegang is gratis.

Stands

Naast het Cairnwinkeltje en een stand van Renske Natuurlijke Diervoeding, is ook een kraam aanwezig van Raising Funds Against Livershunts met ook weer nieuwe artikelen.

Wij hopen u allemaal te mogen begroeten op Zaterdag 20 mei 2023, als exposant of bezoeker, iedereen is welkom!!

 


Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.