Trimworkshop  Zondag 8 maart 2020

Locatie:          Jacobus Hoeve, Tolnegenweg 53, 3776 PV in Stroe

Tijd:               De Trimworkshop begint om 8.30 uur en de zaal is open om 8.00 uur

Kosten Lid:   € 17,50

      Niet-lid:    € 22,50

Boekje Ras standaard en Trimschema (incl. verzendkosten): € 3,75

Op zondag 8 Maart 2020 organiseren we weer een trimworkshop bij locatie de Jacobus Hoeve in Stroe. De trimworkshop begint om 8.30 uur en zal tot ongeveer 12.30 uur duren. De zaal is open vanaf 8.00 uur.

 

De trimworkshops zijn bedoeld om u (onder vakkundige begeleiding) zelf te leren uw Cairn te plukken. Alle eventuele benodigde attributen, zoals een schaar, trimduimpjes, kam e.d. kunt u op deze dag aanschaffen via  Els Schimmel. Mocht er ook weer belangstelling zijn voor een korte ringtraining, dan zal deze aan het eind van deze trimworkshop gegeven worden door één van de aanwezigen. Met het oog op de komende Clubmatch, een goede gelegenheid om een keer te oefenen en te kijken wat u kunt verwachten.

 

U kunt zich opgeven via de mail: commissaris2@nctc.nl of via het online inschrijfformulier op onze website https://www.nctc.nl/ onder het kopje evenementen en dan trimworkshop. Zou u een papieren inschrijfformulier willen ontvangen, omdat u deze niet online kunt invullen, dan kunt u deze opvragen via commissaris2@nctc.nl. Ook niet leden van de NCTC zijn van harte welkom, het inschrijfgeld voor leden (€ 17,50) is iets lager dan voor niet-leden (€ 22,50).

 

Als u de brochure “ras standaard en trimschema “ bestelt, krijgt u die ruimschoots voor de trimworkshop per post toegestuurd (nadat uw betaling ontvangen is). In deze brochure wordt u aan de hand van tekst, foto’s en tekeningen duidelijk gemaakt hoe de Cairn geplukt moet worden, zodat u zich thuis al een beetje kunt voorbereiden op wat we op de trimdagen gaan doen.

 

De inschrijving sluit op 29 Februari 2020 of eerder als het maximum aantal deelnemers bereikt is. U kunt het inschrijfformulier opsturen naar:

Saskia Tuinte, Bekkampstraat 6, 7496 AJ Hengevelde, Tel: 06-81943000. Of via e-mail naar: commissaris2@nctc.nl

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Saskia Tuinte (06-81943000).

We hopen veel Cairns met hun baasjes in Stroe te mogen begroeten!

Saskia Tuinte

 

Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.