Trim Workshop  10 november 2018

Locatie: De Avezathen, Daver 46, 4012 BC   Kerk Avezaath

Tijd: De trimdag begint om 13.00 uur en de zaal is open om 12.30 uur

Kosten Lid: € 17,50

     Niet-lid: € 22,50

Boekje Rasstandaard en Trimschema (incl. verzendkosten): € 3,75

 

Zaterdag 10 november organiseren we weer een trimdag, deze keer in “De Avezathen” in Kerk-Avezaath. De trimdag begint om 13.00 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. De zaal is open vanaf 12.30 uur.

 

De trimdagen zijn bedoeld om u (onder vakkundige begeleiding) zelf te leren uw Cairn te plukken. Alle eventuele benodigde attributen, zoals een schaar, trimduimpjes, kam e.d. kunt u op deze dag aanschaffen via  Els Schimmel.

Mocht er ook weer belangstelling zijn voor een korte ringtraining, dan zal deze aan het eind van deze trimdag gegeven worden door één van de aanwezigen. Met het oog op de komende KCM een goede gelegenheid om een keer te oefenen en te kijken wat u kunt verwachten.

 

 

Als u de brochure “rasstandaard en trimschema “ heeft bestelt, krijgt u die ruimschoots voor de trimdag per post toegestuurd (nadat uw betaling ontvangen is). In deze brochure wordt u aan de hand van tekst, foto’s en tekeningen duidelijk gemaakt hoe de Cairn geplukt moet worden, zodat u zich thuis al een beetje kunt voorbereiden op wat we op de trimdagen gaan doen.

 

De inschrijving  is gesloten, het maximaal aantal deelnemers is reeds bereikt. 

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Saskia Tuinte (06-81943000).

We hopen veel Cairns met hun baasjes in Kerk-Avezaath te mogen begroeten!

 

Saskia Tuinte en Gea Lugtigheid.

 

Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.