Trimworkshop  Zondag 10 Oktober 2019

Locatie:     

De Avezathen

Daver 46

4012 BC    Kerk Avezaath

Tijd: De Trimworkshop begint om 9.00 uur en de zaal is open om 8.30 uur

Kosten Lid: € 17,50

Niet-lid: € 22,50

Boekje Rasstandaard en Trimschema (incl. verzendkosten): € 3,75

Op zaterdag 19 Oktober 2019 organiseren we weer een trimworkshop, dit keer bij de Avezathen in Kerk Avezaath. De trimworkshop begint om 9.00 uur en zal tot ongeveer 13.00 uur duren. De zaal is open vanaf 8.30 uur.

De trimworkshops zijn bedoeld om u (onder vakkundige begeleiding) zelf te leren uw Cairn te plukken. Alle eventuele benodigde attributen, zoals een schaar, trimduimpjes, kam e.d. kunt u op deze dag aanschaffen via Els Schimmel. Mocht er ook weer belangstelling zijn voor een korte ringtraining, dan zal deze aan het eind van deze trimdag gegeven worden door één van de aanwezigen. Met het oog op de komende Clubmatch, een goede gelegenheid om een keer te oefenen en te kijken wat u kunt verwachten.

U kunt zich opgeven via de mail: commissaris2@nctc.nl of via het online inschrijfformulier op onze website https://www.nctc.nl/ onder het kopje evenementen en dan trimworkshop. Zou u een papieren inschrijfformulier willen ontvangen, omdat u deze niet online kunt invullen, dan kunt u deze opvragen via commissaris2@nctc.nl. Ook niet leden van de NCTC zijn van harte welkom, het inschrijfgeld voor leden (€ 17,50) is iets lager dan voor niet-leden (€ 22,50).

Als u de brochure “rasstandaard en trimschema “ bestelt, krijgt u die ruimschoots voor de trimdag per post toegestuurd (nadat uw betaling ontvangen is). In deze brochure wordt u aan de hand van tekst, foto’s en tekeningen duidelijk gemaakt hoe de Cairn geplukt moet worden, zodat u zich thuis al een beetje kunt voorbereiden op wat we op de trimdagen gaan doen.

De inschrijving sluit op 11 Oktober 2019 of eerder als het maximum aantal deelnemers bereikt is. U kunt het inschrijfformulier opsturen naar:

Saskia Tuinte, Bekkampstraat 6, 7496 AJ Hengevelde, Tel: 06-81943000. Of via e-mail naar: commissaris2@nctc.nl

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Saskia Tuinte (06-81943000).

We hopen veel Cairns met hun baasjes in Kerk Avezaath te mogen begroeten!

Saskia Tuinte


Datum aanmelding:

Naam Eigenaar:

Lidmaatschapsnummer: ( te vinden op wikkel Cairn Nieuws*)

Straat en huisnummer:

Postcode :

Plaats:

Telefoonnummer:

E-mail (verplicht)

* Indien u uw lidmaatschapsnummer niet weet, kunt u deze bij de Ledenadministratie opvragen.

Schrijft hierbij in voor de volgende onderdelen op de Cairn Terrier Trimworkshop op
zondag 19 oktober 2019 met :

Naam van uw Cairn Terrier:

Geslacht van uw Cairn Terrier: reuteef

Betaald door:

Vanaf IBAN:

KOSTEN :

Kosten specificatie, graag aanvinken wat van toepassing voor u is:

trimmen en plukken lid NCTC (€17,50)trimmen en plukken geen lid v.d. NCTC (€22,50)Boekje 'Rasstandaard en trimschema' (€3,75 incl. verzendkosten)ringtraining (gratis)

Graag het verschuldigde bedrag z.s.m. overmaken op Bankrekening NL21 INGB 0000 232345 t.n.v. NCTC Evenementen o.v.v. trimworkshop2019.

Heeft U nog een vraag of opmerking?

Geef het juiste antwoord om spam te voorkomen:

Ik ben geen robot, selecteer een Vlag.


Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.