Trimworkshop zaterdag 25 Maart 2023

 

Locatie:         Dogcenter, Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ in Kerkwijk (onder voorbehoud)

Tijd:                De Trimworkshop begint om 8.30 uur en de zaal is open om 8.15 uur

Kosten Lid:   € 20,00

Niet-lid:        € 25,00

Boekje Ras standaard en Trimschema (incl. verzendkosten): € 3,75

Trimworkshop

Op zaterdag 25 Maart 2023 organiseren we weer een trimworkshop bij locatie het Dogcenter in Kerkwijk. De trimworkshop begint om 8.30 uur en zal tot ongeveer 12.30 uur duren. De zaal is open vanaf 8.15 uur.

De trimworkshops zijn bedoeld om u (onder vakkundige begeleiding) zelf te leren uw Cairn te plukken. Alle eventuele benodigde attributen, zoals een schaar, trimduimpjes, kam e.d. kunt u op deze dag aanschaffen.

U kunt zich opgeven via het online inschrijfformulier onder aan deze pagina. Zou u een papieren inschrijfformulier willen ontvangen, omdat u deze niet online kunt invullen, dan kunt u deze opvragen via commissaris2@nctc.nl. Ook niet leden van de NCTC zijn van harte welkom, het inschrijfgeld voor leden (€ 20,00) is iets lager dan voor niet-leden (€ 25,00).

Als u de brochure “ras standaard en trimschema “ bestelt, krijgt u die ruimschoots voor de trimworkshop per post toegestuurd (nadat uw betaling ontvangen is). In deze brochure wordt u aan de hand van tekst, foto’s en tekeningen duidelijk gemaakt hoe de Cairn geplukt moet worden, zodat u zich thuis al een beetje kunt voorbereiden op wat we op de trimdagen gaan doen.

De inschrijving sluit op vrijdag 17 Maart 2023 of eerder als het maximum aantal deelnemers bereikt is. U kunt het inschrijfformulier opsturen naar:

Saskia Tuinte, Bekkampstraat 6, 7496 AJ Hengevelde, Tel: 06-81943000 of via e-mail naar: commissaris2@nctc.nl

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Saskia Tuinte (commissaris2@nctc.nl).

We hopen veel Cairns met hun baasjes in Kerkwijk te mogen begroeten!

Saskia Tuinte

 

Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.