Trimworkshop zaterdag 7 oktober 2023

 

Locatie:        KC Apeldoorn, Polderweg 5, 7327 GX Apeldoorn

Tijd:               De Trimworkshop begint om 8.30 uur; uiterlijk 12.30 uur afgelopen

Kosten Lid:   € 20,00

Niet-lid:        € 25,00

Boekje Ras standaard en Trimschema (incl. verzendkosten): € 3,75

Trimworkshop

Op zaterdag 7 oktober 2023 organiseren we weer een trimworkshop bij locatie KC Apeldoorn. De trimworkshop begint om 8.30 uur en zal tot ongeveer 12.30 uur duren. De zaal is open vanaf 8.15 uur.

De trimworkshops zijn bedoeld om u (onder vakkundige begeleiding) zelf te leren uw Cairn te plukken.

U kunt zich opgeven via het online inschrijfformulier onder aan deze pagina. Zou u een papieren inschrijfformulier willen ontvangen, omdat u deze niet online kunt invullen, dan kunt u deze opvragen via secretaris@nctc.nl. Ook niet leden van de NCTC zijn van harte welkom, het inschrijfgeld voor leden (€ 20,00) is iets lager dan voor niet-leden (€ 25,00).

Als u de brochure “ras standaard en trimschema “ bestelt, krijgt u die ruimschoots voor de trimworkshop per post toegestuurd (nadat uw betaling ontvangen is). In deze brochure wordt u aan de hand van tekst, foto’s en tekeningen duidelijk gemaakt hoe de Cairn geplukt moet worden, zodat u zich thuis al een beetje kunt voorbereiden op wat we op de trimdagen gaan doen.

De inschrijving sluit op vrijdag 2 oktober 2023 om 12.00 uur of eerder als het maximum aantal deelnemers bereikt is. U kunt het inschrijfformulier opsturen per mail naar: secretaris@nctc.nl

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, Karin van Grunsven (secretaris@nctc.nl).

We hopen veel Cairns met hun baasjes in Apeldoorn te mogen begroeten!

 

Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.