Trimworkshop zondag 24 Maart 2024

 

Locatie:         Nog niet bekend

Tijd:                De Trimworkshop begint om 8.30 uur

Kosten Lid:   € 20,00

Niet-lid:        € 25,00

Boekje Ras standaard en Trimschema (incl. verzendkosten): € 3,75

Trimworkshop

Op zondag 24 Maart 2024 organiseren we weer een trimworkshop. De trimworkshop begint om 8.30 uur en zal tot 12.30 uur duren.

De trimworkshops zijn bedoeld om u (onder vakkundige begeleiding) zelf te leren uw Cairn te plukken. Alle eventuele benodigde attributen, zoals een schaar, trimduimpjes, kam e.d. kunt u op deze dag aanschaffen.

U kunt zich opgeven via het online inschrijfformulier hieronder. Zou u een papieren inschrijfformulier willen ontvangen, omdat u deze niet online kunt invullen, dan kunt u deze opvragen via commissaris2@nctc.nl. Ook niet leden van de NCTC zijn van harte welkom, het inschrijfgeld voor leden (€ 20,00) is iets lager dan voor niet-leden (€ 25,00).

Als u de brochure “ras standaard en trimschema “ bestelt, krijgt u die ruimschoots voor de trimworkshop per post toegestuurd (nadat uw betaling ontvangen is). In deze brochure wordt u aan de hand van tekst, foto’s en tekeningen duidelijk gemaakt hoe de Cairn geplukt moet worden, zodat u zich thuis al een beetje kunt voorbereiden op wat we op de trimdagen gaan doen.

De inschrijving sluit op zondag 17 Maart 2024 of eerder als het maximum aantal deelnemers bereikt is.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Saskia Tuinte (commissaris2@nctc.nl).

We hopen veel Cairns met hun baasjes te mogen begroeten!

 

Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.