Trimworkshop najaar 2024

 

De geplande datum van 21 september 2024 komt te vervallen. Een nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt!

Locatie:         Nog niet bekend

Tijd:                Nog niet bekend

Kosten Lid:   € 20,00

Niet-lid:        € 25,00

Boekje Ras standaard en Trimschema (incl. verzendkosten): € 3,75

Trimworkshop

In het najaar van 2024 organiseren we weer een trimworkshop. De datum en tijd worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

De trimworkshops zijn bedoeld om u (onder vakkundige begeleiding) zelf te leren uw Cairn te plukken. Alle eventuele benodigde attributen, zoals een schaar, trimduimpjes, kam e.d. kunt u op deze dag aanschaffen.

U kunt zich opgeven via het online inschrijfformulier hieronder. Zou u een papieren inschrijfformulier willen ontvangen, omdat u deze niet online kunt invullen, dan kunt u deze opvragen via secretaris@nctc.nl. Ook niet leden van de NCTC zijn van harte welkom, het inschrijfgeld voor leden (€ 20,00) is iets lager dan voor niet-leden (€ 25,00).

Als u de brochure “ras standaard en trimschema “ bestelt, krijgt u die ruimschoots voor de trimworkshop per post toegestuurd (nadat uw betaling ontvangen is). In deze brochure wordt u aan de hand van tekst, foto’s en tekeningen duidelijk gemaakt hoe de Cairn geplukt moet worden, zodat u zich thuis al een beetje kunt voorbereiden op wat we op de trimdagen gaan doen.

De inschrijving  opent wanneer de datum bekend is.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Karin van Grunsven (secretaris@nctc.nl).

We hopen veel Cairns met hun baasjes te mogen begroeten!

 

Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.