Vermelden kampioenen

De nieuwe website begint gevuld te raken. Er wordt dan ook door verschillende mensen keihard aan gewerkt. Dus nu ook de tijd om veel foto’s toe te gaan voegen. Op de nieuwe website komt de mogelijkheid om onze Nederlandse Kampioenen en Internationale Kampioenen in het zonnetje te zetten. Voorlopig gaat het om de honden die tussen 2010 en 2016 hun titel(s) hebben behaald. Later zal worden bekeken of en hoe dit uitgebreid kan worden (naar eerdere Nederlandse en/of Internationale titels en/of naar Jeugd- en Veteranenkampioenen). Heeft uw hond dus in de jaren 2010 t/m 2016 de titel Nederlands en/of Internationaal Kampioen behaald dan kan van deze Cairn een foto en een aantal stamboomgegevens op de website worden vermeld.

Nederlandse en Internationale kampioenstitels gaan we per jaar vermelden, beginnen met 2016, daarna terug tot 2010. Voor de duidelijkheid: ALLEEN de Nederlandse en Internationale kampioenstitels vermelden we, GEEN ANDERE titels.

Hiervoor vragen wij u een foto van de hond, een kopie/scan van de kampioenstitel en van de stamboom toe te sturen naar voorzitter@nctc.nl. 

Onderstaande honden hebben de titel Nederlands kampioen en/of Internationaal Kampioen gehaald.

 

Hier komt de lijst van kampioenen met foto, naam, vaderhond, moederhond, fokker, eigenaar,

 

De honden worden vermeld op volgorde van behalen van de titel (de meest recente staan boven aan in de lijst).

Vergeet ook niet onze Facebookpagina NCTC Nederlandse Cairn Terrier Club in de gaten te houden!