Het Noodfonds bedankt iedereen die zich op Facebook dan wel op een andere manier heeft ingezet om voor de Noodfondshondjes een fijn nieuw thuis te vinden. De nieuwe eigenaren van de hondjes wensen wij heel veel plezier met hun nieuwe huisgenootje!

Brett

Dit is Brett. Brett is 7 maanden oud. Hij heeft veel pech gehad in deze jonge maanden. Hij is geboren bij een broodfokker en daarna terecht gekomen bij iemand die niet zo goed met hem om kon gaan. Brett heeft een nieuw thuis gevonden!

Binky

Dit is Binky. Binky is 6 jaar oud  en is opgegeven voor het Noodfonds omdat hij niet overweg kon met de kinderen. Hij is succesvol herplaatst van het zuiden naar het noorden van het land, bij wat oudere mensen. Daar mag hij de rest van zijn leven blijven!.

Tommie en Doerak

Cairn Terrier Tommy en Doerak noodfonds

Tommie en Doerak hebben nieuwe baasjes gevonden. Hun vorige baasje was door omstandigheden helaas niet meer in staat om voor ze te zorgen.

Tommie heeft een liefdevol nieuw thuis gekregen bij een ander cairn-vriendje. Doerak, (heet nu Joep) woont nu ook bij een ander cairntje. Beide hondjes hebben het erg naar hun zin en de nieuwe eigenaren zijn erg blij met de hondjes.

Kay

Cairn Terrier KAY

Kay ( 7 jaar) is liefdevol opgenomen bij een echtpaar in Valkenburg bij Katwijk, en ook dat lijkt een schot in de roos!