Het Noodfonds bedankt iedereen die zich op Facebook dan wel op een andere manier heeft ingezet om voor de Noodfondshondjes een fijn nieuw thuis te vinden. De nieuwe eigenaren van de hondjes wensen wij heel veel plezier met hun nieuwe huisgenootje!

Elvis

Elvis

3-2-2024

Met grote dank aan de nieuwe eigenaar kunnen we jullie vertellen dat senior Elvis, 14 jaar, een gouden mandje heeft gekregen.
Na het verlies van zijn geliefde vrouwtje gunnen we hem nu nog een mooie oude dag!

Dapper

2-12-2023

 

Dapper is op 2 december 2023 verhuisd naar haar nieuwe forever home!
Ze vindt alles nog wel heel spannend, maar dat komt vast goed. Het valt ook niet mee om ineens te wennen aan heel veel ruimte en twee nieuwe zussen
Haar nieuwe baasje gaat in ieder geval helemaal voor haar!
We hopen dat je nog een aantal fijne jaren zult hebben Dapper.

Dapper, een gesteriliseerd teefje van bijna 12 jaar (07-12-2011)

Dapper is reeds eerder herplaatst via het Noodfonds en nu wordt een nieuw thuis gezocht omdat haar vrouwtje opgenomen is in een verzorgingstehuis. De zoon des huizes werkt fulltime en is ca. 9 uur per dag weg. Lieve Dapper zit nu dus lange dagen alleen (wordt tussendoor wel uitgelaten) en daarom de grote spoed.

Dapper doet momenteel alle behoeften in de achtertuin en taalt er niet naar om uitgelaten te worden. Ze heeft geen ervaring met (kleine) kinderen en/of andere honden.
Dapper vindt het niet fijn als mensen haar van bovenaf willen aaien of oppakken en is bezitterig met eten (gromt als je bij haar eten komt).

Qua gezondheid heeft zij de jaarlijkse entingen gehad en heeft zij geen tanden meer.

Ze is rustig van aard en slaapt in de woonkamer met open bench.

Lizzy

29-11-2023

Vandaag (29-11-2023) een leuk en blij bericht gekregen dat er weer een Cairntje via het Noodfonds een for ever home heeft gekregen!
Baas en Lizzy kunnen het prima met elkaar vinden. Liefde op ‘t eerste gezicht, zo gezegd. Daar wordt een mens toch blij van .
We wensen hen samen een mooie toekomst met vooral heel veel plezier!

Suus

Suus Noodfonds oproepSuus Noodfonds oproep

12-12-2022

Suus is een teefje van 3 jaar oud. Ze is een wat onzeker hondje dat nog het e.e.a. moet leren. Ben je eenmaal met haar bezig dan pakt ze snel de dingen op.

Van onverwachte geluiden en voorbij rennende kinderen kan ze erg schrikken.

Haar vacht is helaas geschoren, dus die moet opnieuw geplukt worden.

We zoeken voor Suus een rustige, stabiele omgeving bij mensen die veel tijd en aandacht voor haar hebben, zonder kinderen en andere hond(en).

Dit omdat Suus nog erg jong is. Daarom ook liever niet bij mensen die ouder zijn dan 65 jaar.

Voor meer informatie kunt u bellen met Ria Walhof, contactpersoon van het Noodfonds van de NCTC: telnr. 055-5338061 of 06-26646616.

 

Sasha

25 mei 2019

Sasha heeft een goede plek gevonden en daar zijn we heel erg blij mee. We wensen Sasha en haar nieuwe baasjes nog héle fijne jaren samen. Heel erg bedankt voor alle hartverwarmende reacties.

We mogen heel erg trots zijn op zo’n geweldige rasvereniging!

Brett

Dit is Brett. Brett is 7 maanden oud. Hij heeft veel pech gehad in deze jonge maanden. Hij is geboren bij een broodfokker en daarna terecht gekomen bij iemand die niet zo goed met hem om kon gaan. Brett heeft een nieuw thuis gevonden!

Binky

Dit is Binky. Binky is 6 jaar oud  en is opgegeven voor het Noodfonds omdat hij niet overweg kon met de kinderen. Hij is succesvol herplaatst van het zuiden naar het noorden van het land, bij wat oudere mensen. Daar mag hij de rest van zijn leven blijven!.

Tommie en Doerak

Cairn Terrier Tommy en Doerak noodfonds

Tommie en Doerak hebben nieuwe baasjes gevonden. Hun vorige baasje was door omstandigheden helaas niet meer in staat om voor ze te zorgen.

Tommie heeft een liefdevol nieuw thuis gekregen bij een ander cairn-vriendje. Doerak, (heet nu Joep) woont nu ook bij een ander cairntje. Beide hondjes hebben het erg naar hun zin en de nieuwe eigenaren zijn erg blij met de hondjes.

Kay

Cairn Terrier KAY

Kay ( 7 jaar) is liefdevol opgenomen bij een echtpaar in Valkenburg bij Katwijk, en ook dat lijkt een schot in de roos!