[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wandeling Chaam 22 mei 2016

 

Zondag 22 mei 2016, dag van de hond Cairn Terrier wandeling Chaam

Voor wie; Cairn Terriers, eigenaren en belangstellende voor het ras

Waar; Chaamse bossen  startpunt Pannenkoekenhuis de steengroeve Industriestraat 24, 4861 PR Chaam  Kosten; Koffie/thee met appeltaart en slaagroom € 4,00  lunch ter eigen keuze http://www.steengroeve.nl/wp-content/uploads/2015/03/menukaart_pannenkoekenhuis.pdf  wandeling / activiteit / foto digitaal gratis  snuffelmandje € 1,50


slider-homepage-2

Deze Cairns wachten op het gebak van de koffie van de baas !

Programma:

10.30-11.15 Koffie en thee, gezellig praatje met andere cairn eigenaren/belangstellende. Quiz met prijsjes voor oudere kinderen en volwassenen, kleurwedstrijd voor jongere kinderen met prijsjes.

11.15-11.30 ‘informatie praatje’ over de dag zelf

11.30-12.00 activiteit ‘gewoon lekker bezig zijn met je cairn’

12.00-14.00 wandeling door de Chaamse Bossen, tijdens de wandeling mogen de honden loslopen en maken we een groepsfoto

12.00-14.00 voor de ‘achterblijvers’ en gezellig te kletsen over de honden en kennis uit te wisselen. Ook is er de gelegenheid om een snuffelmandje te maken voor de hond.

14.00-15.00 lunch ‘met Paddy’ (boegbeeld van de dag van de hond) en prijsuitreiking quiz en kleurwedstrijd

15.00-15.30 foto laten maken van en/of met je cairn, foto is digitaal verkrijgbaar

Inschrijven; Uw kunt zich op geven voor deze dag door middel van een mail te sturen naar wandeling2014@gmail.com onderwerp ‘dag van de hond’.  Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk 8 mei 2016  Graag vermelden in uw mail: Uw naam Uw telefoonnummer waarop u op 22 mei bereikbaar bent Aantal personen/kinderen dat meewandelt Aantal personen dat deelneemt aan de koffie/thee Aantal personen dat deelneemt aan de lunch Aantal personen dat deelneemt aan een snuffelmandje maken  Aantal honden dat deelneemt aan de activiteit ‘lekker bezig zijn met je cairn’ Aantal honden dat deelneemt aan de wandeling

 

Aanvullende informatie;

* meenemen voor de activiteit 1 handdoek per hond en beloningssnoepjes (ook ergens in kunnen niet alleen tube)

* Wandeling is niet geschikt voor kinderwagens/ rolstoelen

* De honden moeten een leeftijd van 12 maanden hebben bereikt, dit omdat een lange wandeling voor een pup of jonge hond slecht is voor de groei, aanleg en opbouw van skelet. Aan de activiteit mogen wel jonge honden meedoen.

* Honden aan de lijn als dat moet.

* Voor wat betreft agressieve, dominante of loopse honden wordt u uitdrukkelijk verzocht deze niet mee te nemen of op te geven.

* Als tijdens de wandeling blijkt dat uw hond vechtpartijen uitlokt, wordt ervan uitgegaan dat uw hond de wandeling aangelijnd (geen flexlijn) voortzet

* Het is tijdens de wandeling verboden om een bal of speeltje te gebruiken. Niet elke Cairn wil speeltjes of stokken delen en dan …

* Na uw inschrijving via de mail ontvangt u van de begeleiding , ongeveer een week voor de wandeling, een bevestiging en een routebeschrijving.

* Alleen Cairns mogen meewandelen. ( Als er in het gezin nog een andere hond is, mag die natuurlijk wel mee) Als belangstellende deelnemer voor het ras en uw heeft een ander ras is deze ook van harte welkom.

* U hoeft geen lid te zijn van de NCTC om deel te nemen.

* De NCTC is niet aansprakelijk voor enigerlei schade aan u, uw huisdier of uw goederen. Deelname geschiedt op eigen risico.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]