Jonge Honden en Veteranendag 2016
21-06-2016
Workshop voor beginnende fokkers
21-06-2016
Jonge Honden en Veteranendag 2016
21-06-2016
Workshop voor beginnende fokkers
21-06-2016

Cairn Dag en Kampeerweekend

Cairn Dag en Kampeerweekend. Op de goed geoutilleerde camping is een groot veld gereserveerd voor de Cairn liefhebbers, van vrijdag tot en met zondag of maandag. Op de zondag wordt de Cairn Dag gehouden. De Cairn dag is echt een familiedag waar bijna alles kan en mag en bijna niets moet. Er zijn veel aktiviteiten (wisselend per jaar, denk aan speuren, de Cairn race baan etc. ) en voorlichting (trimmen, gezondheid, opvoeding). Ook is er gelegenheid de hond door een keurmeester te laten beoordelen, maar er is geen competitie. Voor meer info over het kampeerweekend en de Cairn Dag klik hier: het eerstvolgende kampeerweekend is in Zeewolde van vrijdag 24 juni t/m zondag 26 juni De Cairn Dag is op zondag 26 juni te Zeewolde.

Geef een reactie