logo wit kleinDe Clubmatch (CM) is een exterieurkeuring voor rashonden (in ons geval de Cairn Terrier) met een erkende stamboom. Op een Clubmatch wordt wel de beste gekozen, maar zijn geen kampioenschapsprijzen te verdienen (CAC). De regelgeving voor clubmatches vind je in het Kynologisch Reglement van de Raad van Beheer.

 

Zondag 30 april 2017
Sportcentrum Beusichem, Rijsbosch 3, 4112 MB Beusichem (0345 502000)

Helaas vallen de inschrijvingen dit jaar behoorlijk tegen, wat ons als bestuur van de NCTC heeft doen besluiten om het dagprogramma aan te passen, dit om annulering te voorkomen. Dit betekent dat de zaal open is om 12:15 uur en we starten met de keuringen om 13.00 uur i.p.v 10:00 uur. De verwachtte eindtijd zal ongeveer rond  17.00 uur zijn.

Keurmeester:  De heer H. Hoenderken (Nederland)

 

Inschrijvingen

Klas Reuen Teven
Jongste Pup 2 2
Jeugd 4 8
Tussen 0 4
Open 8 4
Fokker 2 7
Kampioen 2 2
Veteranen 2 4

 

Cairns vanaf 4 maanden en in het bezit van een stamboom mogen meedoen aan de Club Match. Reuen mogen niet gecastreerd zijn en moeten twee testikels hebben. De Cairns worden in verschillende klassen ingedeeld.

 

Renske Natuurlijke Diervoeding

Onze sponsor Renske is zondag 30 april aanwezig op onze CM met een stand. Ze komen alleen niet met de grote auto en hebben dus maar een beperkt assortiment mee. Nu is het vriendelijke verzoek van Renske om jullie bestelling alvast door te geven aan Hilde via hilde@renske.com. Zo hebben jullie allemaal wat jullie willen hebben en Renske hoeft dan hopelijk geen nee te verkopen op deze dag.

 

Nieuwelingencompetitie

Ook dit jaar organiseren we weer voor beginnende exposanten de competitie “Beste Nieuweling”. Om hieraan te kunnen deelnemen, moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • U bent eigenaar (geen mede-eigenaar) maar niet de fokker van uw hond
  • U brengt uw hond zelf voor in de ring
  • U heeft geen geregistreerde kennelnaam bij de Raad van Beheer
  • U heeft in het verleden nooit de titel “Beste Nieuweling” gewonnen

 

 

Kind/hond show

Zoals gewoonlijk organiseren we voor kinderen weer de Kind/hond show. Bij deze wedstrijd gaat het erom samen met de hond een mooi geheel te vormen. Dat betekent dat kinderen verkleed en/of geschminkt met hun hond in de ring verschijnen. Dat de hond dan ook netjes mee moet lopen, spreekt voor zich. Wilt u een keer een show bezoeken en wilt u wel eens zien alles in zijn werk gaat op een keuring, kom dan langs. Entree is gratis. Als u uw hond meeneemt vergeet dan niet het entings paspoort van uw hond mee te nemen.

 

Inschrijfformulier Clubmatch 2017


 

De aanmeldingstermijn is gesloten

 

Inzender verklaart dat:

  • voor zover hem bekend de mee te brengen hond gedurende het laatst verlopen tijdvak van 12 weken niet heeft verkeerd in omstandigheden waardoor gevaar voor besmetting, hondenziekte of enige andere ziekte van besmettelijk karakter in het bij zonder te vrezen valt.
  • hij verklaart voorts deze hond niet mee te brengen indien de aangegeven omstandigheden zich voor de club match nog voor mochten doen.
  • hij het inschrijfgeld gelijktijdig met de verzending van het inschrijfformulier zal overmaken.

 

Het totaalbedrag graag overmaken op rekeningnummer: IBAN NL21 INGB 0000 232345 t.n.v. NCTC Evenementen. o.v.v.
“CM 2017” en het NHSB nummer van uw hond(en).