Cairnweekend 23, 24 en 25 juni 2023

 

Locatie:       Camping Ommerland (voorheen Besthmenerberg); Besthemerberg 1; 7731 PB in Ommen

Aanvang:    Vrijdag 23, 24 en 25 juni 2023

De organisatie van het Cairnweekend 2023 is gestart. Dit weekend zal plaatsvinden op camping Ommerland in Ommen, net als voorgaande jaren. Een prachtige locatie met genoeg ruimte voor alle evenementen. Er kan door de liefhebber gekampeerd worden en er zijn vakantiehuisjes op de camping te huur.

Programma
Op vrijdag 23 juni zullen de kampeerders worden ontvangen op de kampeerplaats. Later op de middag/avond zal, voor de liefhebbers, gezamenlijk een spel worden gespeeld, namelijk het levend ganzenbord.

Op zaterdag 24 juni wordt de Jonge Honden en Veteranen dag (JHVD) georganiseerd. ’s Avonds staat er een gemeenschappelijke barbecue op het programma en later op de avond houden we weer onze Cairnbingo!

Zondag 25 juni is gereserveerd voor de spectaculaire en gezellige Cairndag, waar zoals altijd weer diverse activiteiten voor en met de Cairns zullen worden georganiseerd. Een aantal spelletjes die aan bod komen zijn:

*       Waar is de baas? *       Hoe goed werkt de Cairn zijn neus?
*       Een echte Cairn piept niet *       Knuffel gooien
*       Hapspel *       Wandelpuzzeltocht
*       Workshop Hondenpoot in klei *       Workshop Gelikt schilderij
*       Cairnrace *       Huishonden keuring

Wilt u graag weten wat voor spelletjes er nog meer te doen zijn? Kom dan zondag 25 Juni naar de Cairndag!!

Kamperen

Er is volop de gelegenheid om te kamperen tijdens het Cairnweekend. De kosten hiervoor bedragen € 75,00 per kampeerplek voor 2 nachten (23 juni t/m 25 juni), voor 2 personen en maximaal 4 honden. Zou je een extra persoon mee willen nemen, dan dien je € 6,25 per persoon per nacht extra bij te betalen. Je kunt tot maximaal 4 personen per kampeerplek reserveren. Aanmelden daarvoor moet via de NCTC plaatsvinden, hiervoor is een online inschrijfformulier beschikbaar op de website www.nctc.nl. Wanneer u eerder wil arriveren of langer wilt verblijven op de Camping, dan dient u dit zelf met de receptie van de camping te regelen, geef hierbij aan dat u NCTC deelnemer bent. U krijgt vanuit de NCTC een kampeerplaats aangewezen.

Barbecue

Op zaterdagavond 24 Juni, na afloop van de Jonge honden en Veteranendag, organiseren we voor de kampeerders en overige liefhebbers een gezellige barbecue met vlees, salades, tomaten, komkommers, verschillende soorten stokbrood, diverse sausjes e.d. Ook dit jaar is gekozen voor een centraal geregelde barbecue. U kunt zich hiervoor opgeven bij Marijke de Vries via marijke@splinterhill.nl.

De kosten hiervoor zijn:

*       Normale BBQ:                       € 24,00 p.p.
*       Kinderen t/m 13 jaar:          € 14,50 p.p.
*       Vegetarische BBQ:              € 24,00 p.p.

Hierbij is alles inbegrepen: Gasbbq’s, borden, bestek, servetjes. Net als vorig jaar is dat de barbecue nu inclusief twee drankjes naar keuze is en na afloop een koud toetje van de ijscoman. Aanvang van de NCTC Barbecue zal rond 17.30 uur zijn. De kosten voor de barbecue kunnen worden overgemaakt op rekening NL52RABO0311777295 t.n.v. Y.M.M. Veenis eo M. de Vries. Uiterlijk opgeven voor vrijdag 9 Juni. Opgeven op de dag zelf is helaas niet mogelijk! Eventuele wijzigingen in aantallen (erbij of kosteloos annuleren) zijn mogelijk t/m 14 juni.

Cairn bingoCairnbingo

Op zaterdagavond 24 juni organiseren we, na de BBQ, voor de kampeerders en overige liefhebbers een Cairnbingo. Zoals al aangegeven in het woord, het is een bingo spel. Hier kun je bingo kaarten voor kopen, 2 stuks voor € 5,-. Om het natuurlijk gezelliger te maken, mogen de Cairns allemaal meekomen naar de tent. We hopen op veel aanmeldingen en maken er een gezellige avond van!

Aanmelden Cairnweekend

U kunt zich aanmelden voor het Cairnweekend via het online inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Voor vragen omtrent het Cairnweekend kunt u contact opnemen met Saskia Tuinte via 0681943000 of commissaris2@nctc.nl

Privacy beleid NCTC

Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.