Kampioenschapsclubmatch 2021

wordt gehouden op zondag 28 november 2021 in Dogcenter te Kerkwijk

Locatie: Dogcenter
Jan Stuversdreef 4
5315 NZ, Kerkwijk
Tijd:      De Kampioensclubmatch begint om 10.00 uur en de zaal is open om 9.00 uur
Keurmeester: Mevr. Gabi Ruiten-Hajnová (CZ)

Fotocollage KCM van een vorig jaarOp zondag 28 november 2021 wordt onze jaarlijkse Kampioensclubmatch  gehouden. Dit jaar houden we de Kampioensclubmatch bij het Dogcenter in Kerkwijk. De keurmeester is mevrouw Gabi Ruiten-Hajnová (CZ). Bij een te grote inschrijving voor 1 keurmeester, zal een tweede keurmeester (of kandidaat keurmeester) worden gevraagd de jongste puppyklassen en puppyklassen te keuren. Als u een leuke hond (met stamboom) heeft en u wilt een keertje dat een keurmeester naar uw Cairn kijkt, schrijf u dan in. Het is altijd een heel leuk en gezellig evenement. Heel veel Cairns en veel mensen die de liefde voor de Cairns delen, dat kan alleen maar gezellig zijn.

Keuringen

De klassen waarvoor kan worden ingeschreven zijn voor de reuen en teven (mits volledig ingeënt of met geldige titeruitslag):

 • Jongste Puppyklasse: voor honden die de leeftijd van 4 maanden hebben bereikt en de leeftijd van 6 maanden nog niet hebben bereikt;
 • Puppyklasse: voor honden die de leeftijd van 6 maanden hebben bereikt en de leeftijd van 9 maanden nog niet hebben bereikt;
 • Jeugdklasse: voor honden die de leeftijd van 9 maanden hebben bereikt en de leeftijd van 18 maanden nog niet hebben bereikt;
 • Tussenklasse: voor honden die de leeftijd van 15 maanden hebben bereikt en de leeftijd van 24 maanden nog niet hebben bereikt;
 • Openklasse: voor honden die de leeftijd van 15 maanden hebben bereikt;
 • Fokkersklasse: honden die de leeftijd van 9 maanden hebben bereikt en die door de exposant zijn gefokt, exposant is fokker én hoofdeigenaar (mede-eigenaar is niet voldoende);
 • Kampioensklasse: voor honden die de leeftijd van 15 maanden hebben bereikt en die een nationale of internationale FCI Kampioenstitel hebben, dan wel door een door de FCI erkende partner kennelclub verstrekte nationale Kampioenstitel, kopie van kampioenscertificaat meezenden;

NB: Indien deze kopie niet wordt meegestuurd, wordt de hond in de openklasse ingeschreven. De titel Jeugd- of Veteranenkampioen geeft geen recht op inschrijving in de kampioensklasse.

 • Veteranenklasse: voor honden die de leeftijd van 8 jaar hebben bereikt;
 • Koppelklasse: een reu en een teef waarvan dezelfde persoon eigenaar is, geef de naam van beide honden op;
 • Fokkerijklasse: minimum 3 en maximaal 5 honden, ongeacht het geslacht, gefokt door dezelfde persoon, niet noodzakelijkerwijze in diens eigendom, geef de naam van alle honden op;
 • Nakomelingenklasse: deze bestaat uit een reu of teef met minimaal 3 en maximaal 5 van zijn/haar nakomelingen uit de eerste generatie, mogelijk van verschillende eigenaren, geef de naam van alle honden op.

Voor de koppel-, fokkerij- en nakomelingenklassen geldt dat alle honden ook in een klasse van individuele mededinging moeten zijn ingeschreven.

 Inschrijven

KCM keuring op tafelU kunt zich inschrijven via het online inschrijfformulier onderaan deze pagina of op onze website https://www.nctc.nl/ onder het kopje evenementen en dan Kampioensclubmatch of u kunt het inschrijfformulier opvragen bij het secretariaat (secretaris@nctc.nl). Wij sturen u het inschrijfformulier dan per mail of per post toe. De inschrijving sluit op zondag 14 november 2021 of eerder als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt!

Inschrijf- of advertentiegelden dienen te worden overgemaakt op: IBAN: NL21 INGB 0000 232345 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. NCTC evenementen o.v.v. “KCM 2021” en het NHSB nummer van uw hond(en).

Inschrijving verplicht tot betaling, óók als de hond niet wordt uitgebracht.

Indien u op de sluitingsdatum geen inschrijfbevestiging heeft ontvangen, dan verzoeken wij u dit te melden via mailadres: evenementen@nctc.nl.

Inschrijfgelden

INSCHRIJFGELDEN VOOR LEDEN

Uw lidcode vindt u op de adresdrager van het Cairn Nieuws of is op te vragen via mail: ledenadministratie@nctc.nl

1e hond (geen pup of jongste pup) € 35,00
2e hond van dezelfde eigenaar (geen pup of jongste pup) € 32,50
Iedere volgende hond van dezelfde eigenaar € 25,00
1e jongste pup of pup € 25,00
Iedere volgende jongste pup of pup van dezelfde eigenaar € 22,50
Koppel-, fokkerij- en nakomelingenklasse gratis

 

INSCHRIJFGELDEN VOOR NIET-LEDEN
1e hond € 40,00
2e hond van dezelfde eigenaar € 37,50
Iedere volgende hond van dezelfde eigenaar € 30,00
1e jongste pup of pup € 30,00
Iedere volgende jongste pup of pup van dezelfde eigenaar € 27,50
Koppel-, fokkerij- en nakomelingenklas gratis

Advertentie of kennelaankondiging in de catalogus 

Mocht u een advertentie en/of kennelaankondiging in de catalogus van de KCM willen plaatsen, dan verzoeken wij u vriendelijk om uw advertentie en/of kennelaankondiging per omgaande te sturen aan Liesbeth Raphaël. Mail: evenementen@nctc.nl.

De tarieven zijn:

Advertentie halve pagina € 7,50
Advertentie hele pagina € 15,00
Kennelaankondiging

Er is 1 kennelaankondiging per kennel toegestaan !!

€ 5,00
Niet-leden kunnen contact opnemen met de penningmeester (penningmeester@nctc.nl)

Junior handling

Tevens is er na afloop van de keuringen, maar vóór verkiezing van Best in Show, de Junior handling competitie. Hier strijden de jongste deelnemers om de felbegeerde eerste plaats. Wie kan zijn Cairntje zo professioneel mogelijk voorbrengen? Opgeven kan op de dag zelf, maar liever weten we van te voren op hoeveel deelnemers we mogen rekenen. U kunt zich opgeven via de mail: secretaris@nctc.nl.

Lochnagar Wisseltrofee

Deze wisseltrofee is op voorstel van de ALV ter beschikking gesteld ter nagedachtenis aan Annie Besselink, die op 12 januari 2013 onverwachts op veel te jonge leeftijd is overleden. Deze wisseltrofee is voor de beste zelf gefokte Cairn Terriër van de kampioensclubmatch en blijft 1 jaar in het bezit van de winnaar. De wisseltrofee dient 1 maand voor de volgende KCM ingeleverd te worden bij degene die namens de NCTC verantwoordelijk is voor de prijzentafels tijdens evenementen. De winnaar ontvangt t.z.t. een replica. De wisseltrofee blijft te allen tijde eigendom van de NCTC.

Zelf gefokt betekent dat de fokker ook de eigenaar is van de hond, mede-eigenaar is niet voldoende! De regels voor uitreiking kunt u vinden op onze website (www.nctc.nl) onder het betreffende evenement.

Bezoekers en Stands

De indeling van de KCM is weergegeven op onderstaande plattegrond. Het geldende Coronaprotocol kunt u in deze pdf downloaden. Mocht er door veranderende regelgeving hier iets in wijzigingen, zal dit zo spoedig mogelijk worden geplaatst op de facebook pagina (Nederlandse Cairn Terrier Club en NCTC and Cairn terrier events) en op de website, www.nctc.nl. Aanvullende info over het Corona protocol lees je hier.

Wij hopen u allemaal te mogen begroeten in Kerkwijk op zondag 28 november 2021!!

Exposanten en bezoekers tonen voor binnenkomst in de hal hun coronatoegangsbewijs dat nodig is voor deelname aan een evenement dat binnen wordt georganiseerd. Het betreft 1 van de volgende bewijzen:
– Vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin
– Herstelbewijs: Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona
– Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement die op zondag 28 november 2021 om 10.00 uur aanvangt.
Bewijzen kunnen via de speciale coronacheck app of op papier getoond worden. Samen met dit bewijs wordt ook het identiteitsbewijs getoond. 


  Datum aanmelding:

  Stamboomnaam van uw cairn terrier:

  Chip nummer:

  Stamboom (NHSB) nummer:

  Geboorte datum:

  Geslacht van uw Cairn Terrier: reuteef

  Vader hond:

  Moeder hond:

  Fokker:

  Lidmaatschapnummer:

  Naam Eigenaar:

  Naam Mede-Eigenaar:

  Straat en huisnummer:

  Postcode :

  Plaats:

  Telefoonnummer:

  E-mail (verplicht)

  Betaald door:

  Vanaf IBAN:

  Klasse-indeling: 1. Jongste puppyklasse - voor honden vanaf 4 tot 6 maanden2. Puppyklasse - voor honden vanaf 6 tot 9 maanden3. Jeugdklasse - voor honden vanaf 9 tot 18 maanden4. Tussenklasse - voor honden vanaf 15 tot 24 maanden5. Openklasse - voor honden vanaf 15 maanden6. Fokkersklasse - voor honden vanaf 9 maanden; exposant is fokker én hoofdeigenaar (geen mede-eigenaar)7. Kampioensklasse - voor honden vanaf 15 maanden; kopie van kampioenscertificaat meezenden!8. Veteranenklasse - voor honden van 8 jaar en ouder

  Klassen 9, 10 & 11 : Alle honden dienen in een klas van individuele mededinging te zijn ingeschreven

  Koppelklasse 9. Koppelklas (voor 2 honden (reu & teef) van dezelfde eigenaar; geef de naam van andere hond op via de mail naar evenementen@nctc.nl)

  Fokkerijklasse10. Fokkerijklas (voor tenminste 3 en max.5 honden –ongeacht geslacht- gefokt door dezelfde fokker maar mogelijk verschillende eigenaren; geef de namen van de andere honden op via de mail naar evenementen@nctc.nl)

  Nakomelingenklasse11. Nakomelingenklas (reu of teef met minimaal 3 en maximaal 5 eerste generatie nakomelingen. Mogelijk verschillende eigenaren; geef de namen van de andere honden op via de mail naar evenementen@nctc.nl)

  Let op: inschrijving verplicht tot betaling , óók als de hond niet wordt uitgebracht
  Deelname aan de koppel-, fokkerij- en nakomelingenklas is gratis.

  KOSTEN :

  De tarieven voor niet-leden zijn per ingeschreven hond €5,00 hoger (leden vragen we lidmaatschapsnummer bij inschrijving op te geven. Lidmaatschapsnummer staat op wikkel Cairn Nieuws en op uw lidmaatschapskaart (op aanvraag te verkrijgen bij Ledenadministratie). Hieronder staan de tarieven voor leden van de NCTC genoemd.

  Kosten specificatie, graag aanvinken wat van toepassing voor u is: 1e hond, geen jongste pup of pup € 35,002e hond in het bezit van dezelfde hoofdeigenaar, geen jongste pup of pup € 32,50Iedere volgende hond in het bezit van dezelfde hoofdeigenaar € 25,001e (jongste) pup € 25,00Iedere volgende jongste pup of pup van dezelfde hoofdeigenaar € 22,50Plaatsing advertentie A5 € 15,00Plaatsing advertentie halve A5 € 7,50Plaatsing Kennelaankondiging € 5,00Vrijwillige bijdrage

  indien van toepassing, welk bedrag maakt U over als vrijwillige bijdrage

  het bedrag voor deze hond (en eventuele extra kosten zoals advertentiekosten) graag z.s.m. overmaken op Bankrekening NL21 INGB 0000 232345 t.n.v. NCTC Evenementen o.v.v. KCM2021 en het NHSB nummer van uw hond(en).

  Heeft U nog een vraag of opmerking?

  U kunt de tekst van uw advertentie hier uploaden als Word of PDF bestand:

  U kunt de tekst van uw kennelaankondiging hier uploaden als Word of PDF bestand:

  U kunt uw Kampioenscertificaat hier uploaden als Word of PDF bestand:

  Geef antwoord op deze vraag om spam te voorkomen en druk dan op "Verzenden":
  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.


   

  ZIEKE HONDEN ZULLEN NIET WORDEN TOEGELATEN, ZULKS TER BEOORDELING VAN DE DIERENARTS!
  CRYPTORCHIDE EN MONORCHIDE REUEN KUNNEN NIET DEELNEMEN.
  NIET INGESCHREVEN HONDEN ZULLEN WORDEN TOEGELATEN. VOOR ALLE AANWEZIGE HONDEN DIENT
  EEN GELDIG ENTBOEKJE OF EEN GELDIG TITERBEWIJS TE WORDEN MEEGENOMEN!


  Inzender verklaart dat:

  • voor zover hem bekend de mee te brengen hond gedurende het laatst verlopen tijdvak van 12 weken niet heeft verkeerd in omstandigheden waardoor gevaar voor besmetting, hondenziekte of enige andere ziekte van besmettelijk karakter in het bij zonder te vrezen valt.
  • hij verklaart voorts deze hond niet mee te brengen indien de aangegeven omstandigheden zich voor de club match nog voor mochten doen.
  • hij het inschrijfgeld gelijktijdig met de verzending van het inschrijfformulier zal overmaken.

  Het totaalbedrag graag overmaken op rekeningnummer: IBAN NL21 INGB 0000 232345 t.n.v. NCTC Evenementen. o.v.v.
  “Aankeuring2021” en het NHSB nummer van uw hond(en).  (BIC: INGBNL2A)


  Exposanten en bezoekers tonen voor binnenkomst in de hal hun coronatoegangsbewijs dat nodig is voor deelname aan een evenement dat binnen wordt georganiseerd. Het betreft 1 van de volgende bewijzen:
  – Vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin
  – Herstelbewijs: Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona
  – Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement die op zondag 28 november 2021 om 10.00 uur aanvangt.
  Bewijzen kunnen via de speciale coronacheck app of op papier getoond worden. Samen met dit bewijs wordt ook het identiteitsbewijs getoond. 

  Privacy beleid NCTC

  Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?