Kampioensclubmatch
Zondag 13 November 2022

wordt gehouden in Hanzehal Zupthen

Locatie: Hanzehal
Fanny Blankers-Koenweg 2
7203 AA, Zutphen
Tijd:      De Kampioensclubmatch begint om 10.00 uur en de zaal is open om 9.00 uur
Keurmeester: Mevr. Gabi Ruiten-Hajnová (CZ)

Fotocollage KCM van een vorig jaar

Op Zondag 13 November 2022 wordt onze jaarlijkse Kampioensclubmatch  gehouden. Dit jaar houden we de Kampioensclubmatch bij de Hanzehal in Zutphen. De keurmeester is mevrouw Gabi Ruiten-Hajnová (CZ). Bij een te grote inschrijving voor 1 keurmeester, zal een tweede keurmeester (of kandidaat keurmeester) worden gevraagd de jongste puppyklassen en puppyklassen te keuren. Als u een leuke hond (met stamboom) heeft en u wilt een keertje dat een keurmeester naar uw Cairn kijkt, schrijf u dan in. Het is altijd een heel leuk en gezellig evenement. Heel veel Cairns en veel mensen die de liefde voor de Cairns delen, dat kan alleen maar gezellig zijn.

Bijzonder dit jaar is dat wij een gezamenlijke KCM met de ‘de Wheatens’ club organiseren. Dit houdt in dat wij samen met de Wheatens een zaal zullen delen en er meerdere stands aanwezig zullen zijn.

Keuringen 

De klassen waarvoor kan worden ingeschreven zijn voor de reuen en teven (mits volledig ingeënt of met geldige titeruitslag) :

 • Jongste puppyklasse van 4 tot 6 maanden
 • Puppyklasse van 6 tot 9 maanden
 • Jeugdklasse van 9 tot 18 maanden
 • Tussenklasse van 15 tot 24 maanden
 • Openklasse vanaf 15 maanden
 • Fokkersklasse vanaf 9 maanden, exposant is fokker én eigenaar (mede-eigenaar is niet voldoende)
 • Kampioensklasse vanaf 15 maanden, kampioenscertificaat meezenden
  NB : hond die een Nationale of internationale FCI-erkende kampioenstitel heeft behaald. Een fotokopie van de toekenning van één van de titels door de overkoepelende organisatie dient met de inschrijving te worden meegestuurd. Indien deze kopie niet wordt meegestuurd wordt de hond in de openklas ingeschreven. Jeugd- en veteranenkampioenen kunnen NIET in de kampioensklas worden ingeschreven.
 • Veteranenklasse vanaf 8 jaar

Voor de Koppelklasse, Fokkerijklasse en Nakomelingenklasse geldt dat de namen van de deelnemende honden apart gemaild dienen te worden naar Liesbeth Raphaël, evenementen@nctc.nl.

 • Koppelklasse: twee honden (reu en teef) van dezelfde eigenaar (geen mede-eigenaar).
 • Fokkerijklasse: minimaal drie en maximaal vijf honden (ongeacht geslacht) van dezelfde fokker, mogen van verschillende eigenaren zijn.
 • Nakomelingenklasse: reu of teef met minimaal drie en maximaal vijf eerste generatie nakomelingen, mogen van verschillende eigenaren zijn.

Voor de koppel-, fokkerij- en nakomelingenklassen geldt dat alle honden ook in een klas van individuele mededinging moeten zijn ingeschreven.

KCM keuring op tafelInschrijven

U kunt zich inschrijven via het online inschrijfformulier onderaan deze pagina of u kunt het inschrijfformulier opvragen bij het secretariaat (secretaris@nctc.nl). Wij sturen u het inschrijfformulier dan per mail of per post toe. De inschrijving sluit op Zondag 30 Oktober 2022 of eerder als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt!

Inschrijf- of advertentiegelden dienen te worden overgemaakt op: IBAN: NL21 INGB 0000 232345 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. NCTC evenementen o.v.v. “KCM 2022” en het NHSB nummer van uw hond(en).

Inschrijving verplicht tot betaling, óók als de hond niet wordt uitgebracht.

Indien u op de sluitingsdatum geen inschrijfbevestiging heeft ontvangen, dan verzoeken wij u dit te melden via mailadres: evenementen@nctc.nl.

Tarieven

De inschrijfgelden voor niet-leden liggen € 5,00 hoger dan die van leden. Uw lid code vindt u op de adresdrager van het Cairn Nieuws en is op te vragen via het mailadres ledenadministratie@nctc.nl.

Leden Niet-leden
1e hond (geen jongste pup of pup) € 35,00 € 40,00
2e hond van dezelfde eigenaar (geen jongste pup of pup) € 32,50 € 37,50
Iedere volgende ingeschreven hond  van dezelfde eigenaar € 25,00 € 30,00
1e jongste puppy of pup € 25,00 € 30,00
2e en iedere volgende jongste pup of pup van dezelfde eigenaar € 22,50 € 27,50
Koppel-, fokkerij- en nakomelingenklasse Gratis Gratis

Advertentie of kennelaankondiging in de catalogus 

Mocht u een advertentie en/of kennelaankondiging in de catalogus van de KCM willen plaatsen, dan verzoeken wij u vriendelijk om uw advertentie en/of kennelaankondiging per omgaande te sturen aan Liesbeth Raphaël. Mail: evenementen@nctc.nl.

De tarieven zijn:

 • Advertentie halve pagina € 7,50
 • Advertentie hele pagina € 15,00
 • Kennelaankondiging € 5,00

Er is slechts één kennelaankondiging per kennel toegestaan.
Niet-leden kunnen contact opnemen met de penningmeester (penningmeester@nctc.nl).

Junior handling

Tevens is er na afloop van de keuringen, maar vóór verkiezing van Best in Show, de Junior handling competitie. Hier strijden de jongste deelnemers om de felbegeerde eerste plaats. Wie kan zijn Cairntje zo professioneel mogelijk voorbrengen? Opgeven kan op de dag zelf, maar liever weten we van te voren op hoeveel deelnemers we mogen rekenen. U kunt zich opgeven via de mail: secretaris@nctc.nl.

Lochnagar Wisseltrofee

Deze wisseltrofee is op voorstel van de ALV ter beschikking gesteld ter nagedachtenis aan Annie Besselink, die op 12 januari 2013 onverwachts op veel te jonge leeftijd is overleden. Deze wisseltrofee is voor de beste zelf gefokte Cairn Terriër van de kampioensclubmatch en blijft 1 jaar in het bezit van de winnaar. De wisseltrofee dient 1 maand voor de volgende KCM ingeleverd te worden bij degene die namens de NCTC verantwoordelijk is voor de prijzentafels tijdens evenementen. De winnaar ontvangt t.z.t. een replica. De wisseltrofee blijft te allen tijde eigendom van de NCTC.

Zelf gefokt betekent dat de fokker ook de eigenaar is van de hond, mede-eigenaar is niet voldoende! De regels voor uitreiking kunt u vinden op onze website (www.nctc.nl) onder het betreffende evenement.

Bezoekers

Natuurlijk zijn bezoekers ook van harte welkom. Het is erg leuk om naar de mooiste Cairn Terriërs te kijken. Toeschouwers mogen hun eigen hond meenemen. Deze honden moeten volledig gevaccineerd zijn of over een geldige titeruitslag beschikken. Ook moet het dierenpaspoort getoond kunnen worden. Toegang is gratis.

Stands

Dineke Platjes is er met haar gebruikelijke uitgebreide assortiment Cairnspulletjes en Els Schimmel zal ook aanwezig zijn met haar ruime collectie hondenbenodigdheden. Het is nog niet zeker of Renske aanwezig zal zijn met hun stand.

Wij hopen u allemaal te mogen begroeten op zondag 13 november 2022, als exposant of bezoeker, iedereen is welkom!!


  Datum aanmelding:

  Stamboomnaam van uw cairn terrier:

  Chip nummer:

  Stamboom (NHSB) nummer:

  Geboorte datum:

  Geslacht van uw Cairn Terrier: reuteef

  Vader hond:

  Moeder hond:

  Fokker:

  Lidmaatschapnummer:

  Naam Eigenaar:

  Naam Mede-Eigenaar:

  Straat en huisnummer:

  Postcode :

  Plaats:

  Telefoonnummer:

  E-mail (verplicht)

  Betaald door:

  Vanaf IBAN:

  Klasse-indeling: 1. Jongste puppyklasse - voor honden vanaf 4 tot 6 maanden2. Puppyklasse - voor honden vanaf 6 tot 9 maanden3. Jeugdklasse - voor honden vanaf 9 tot 18 maanden4. Tussenklasse - voor honden vanaf 15 tot 24 maanden5. Openklasse - voor honden vanaf 15 maanden6. Fokkersklasse - voor honden vanaf 9 maanden; exposant is fokker én hoofdeigenaar (geen mede-eigenaar)7. Kampioensklasse - voor honden vanaf 15 maanden; kopie van kampioenscertificaat meezenden!8. Veteranenklasse - voor honden van 8 jaar en ouder

  Klassen 9, 10 & 11 : Alle honden dienen in een klas van individuele mededinging te zijn ingeschreven

  Koppelklasse 9. Koppelklas (voor 2 honden (reu & teef) van dezelfde eigenaar; geef de naam van andere hond op via de mail naar evenementen@nctc.nl)

  Fokkerijklasse10. Fokkerijklas (voor tenminste 3 en max.5 honden –ongeacht geslacht- gefokt door dezelfde fokker maar mogelijk verschillende eigenaren; geef de namen van de andere honden op via de mail naar evenementen@nctc.nl)

  Nakomelingenklasse11. Nakomelingenklas (reu of teef met minimaal 3 en maximaal 5 eerste generatie nakomelingen. Mogelijk verschillende eigenaren; geef de namen van de andere honden op via de mail naar evenementen@nctc.nl)

  Let op: inschrijving verplicht tot betaling , óók als de hond niet wordt uitgebracht
  Deelname aan de koppel-, fokkerij- en nakomelingenklas is gratis.

  KOSTEN :

  De tarieven voor niet-leden zijn per ingeschreven hond €5,00 hoger (leden vragen we lidmaatschapsnummer bij inschrijving op te geven. Lidmaatschapsnummer staat op wikkel Cairn Nieuws en op uw lidmaatschapskaart (op aanvraag te verkrijgen bij Ledenadministratie). Hieronder staan de tarieven voor leden van de NCTC genoemd.

  Kosten specificatie, graag aanvinken wat van toepassing voor u is: 1e hond, geen jongste pup of pup € 35,002e hond in het bezit van dezelfde hoofdeigenaar, geen jongste pup of pup € 32,50Iedere volgende hond in het bezit van dezelfde hoofdeigenaar € 25,001e (jongste) pup € 25,00Iedere volgende jongste pup of pup van dezelfde hoofdeigenaar € 22,50Plaatsing advertentie A5 € 15,00Plaatsing advertentie halve A5 € 7,50Plaatsing Kennelaankondiging € 5,00Vrijwillige bijdrage

  indien van toepassing, welk bedrag maakt U over als vrijwillige bijdrage

  het bedrag voor deze hond (en eventuele extra kosten zoals advertentiekosten) graag z.s.m. overmaken op Bankrekening NL21 INGB 0000 232345 t.n.v. NCTC Evenementen o.v.v. KCM2022 en het NHSB nummer van uw hond(en).

  Heeft U nog een vraag of opmerking?

  U kunt de tekst van uw advertentie hier uploaden als Word of PDF bestand:

  U kunt de tekst van uw kennelaankondiging hier uploaden als Word of PDF bestand:

  U kunt uw Kampioenscertificaat hier uploaden als Word of PDF bestand:

  Geef antwoord op deze vraag om spam te voorkomen en druk dan op "Verzenden":
  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.


  ZIEKE HONDEN ZULLEN NIET WORDEN TOEGELATEN, ZULKS TER BEOORDELING VAN DE DIERENARTS!
  CRYPTORCHIDE EN MONORCHIDE REUEN KUNNEN NIET DEELNEMEN.
  NIET INGESCHREVEN HONDEN ZULLEN WORDEN TOEGELATEN. VOOR ALLE AANWEZIGE HONDEN DIENT
  EEN GELDIG ENTBOEKJE OF EEN GELDIG TITERBEWIJS TE WORDEN MEEGENOMEN!


  Inzender verklaart dat:

  • voor zover hem bekend de mee te brengen hond gedurende het laatst verlopen tijdvak van 12 weken niet heeft verkeerd in omstandigheden waardoor gevaar voor besmetting, hondenziekte of enige andere ziekte van besmettelijk karakter in het bij zonder te vrezen valt.
  • hij verklaart voorts deze hond niet mee te brengen indien de aangegeven omstandigheden zich voor de clubmatch nog voor mochten doen.
  • hij het inschrijfgeld gelijktijdig met de verzending van het inschrijfformulier zal overmaken.


  Privacy beleid NCTC

  Het beschermen van uw privacy (zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor ons heel belangrijk. Voor de volledige tekst van dit beleid verwijzen wij u naar onze website (www.nctc.nl) onder het kopje “de vereniging” en dan “privacy verklaring NCTC”.