Welkom op de website van de Nederlandse Cairn Terrier Club!

Fijn dat u onze site bezoekt!

Wij zijn door de Raad van Beheer erkend als de rasvereniging van de Nederlandse Cairn Terrier.
Op deze site vindt u veel informatie over de Cairn Terrier, leest u het laatste nieuws, vindt u de fokkers die wij als rasvereniging erkennen en ziet u de uitslagen van de shows waar de Cairns aan mee doen.

Binnen de NCTC is er een mogelijkheid om Cairns waarvoor de eigenaar niet meer kan zorgen, aan te melden voor herplaatsing. Overweegt u een hond een nieuw mandje te geven, dan kunt u op de pagina Noodfonds kijken of er Cairns beschikbaar zijn of contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over het ras of bent u benieuwd of de Cairn Terrier een geschikte hond voor u is? U kunt dan contact opnemen met ons via pupinfo@nctc.nl of 0618435336. Een gesprek is vanzelfsprekend altijd vrijblijvend.

Bent u geïnteresseerde in een Cairn pup dan kunt u via deze link de adresgegevens van fokkers vinden. Bovendien is er de mogelijkheid om een actuele puppylijst aan te vragen. Onze evenementenkalender (zie rechterkant) is goed gevuld. Ook als u geen Cairn heeft of (nog) geen lid bent, bent u van harte welkom bij onze evenementen.

 

Oproep Kampioenenboek 2016-2017:

De Nederlandse Cairn Terrier Club maakt ook over de jaren 2016-2017 een kampioenenboek. Inmiddels zijn door Annemieke Borggreve de richtlijnen voor plaatsing in het kampioenenboek en het aanmeldingsformulier per email verstuurd aan de exposanten voor zover haar bekend. Voor plaatsing in het kampioenenboek komen honden in aanmerking die in 2016/2017 een (of meer) CAC(IB)’s, reserve CAC(IB)’s, jeugdCAC’s en veteranenCAC’s (en reserves in Duitsland) hebben behaald.
Ook honden die in 2016/2017 een landelijk diploma hebben behaald of een 1ste of 2de prijs op landelijke wedstrijden als agility, doggydancing enz. komen voor plaatsing in aanmerking.

Als u geen mail ontvangen heeft kunt u de informatie aanvragen bij Annemieke via nctckampioenenboek@gmail.com.

De inschrijving is gesloten.

Klik op de link voor onze evenementenkrant 2018.  Evenementen Krant 2018 (58 downloads)